För oss på Smyckestudion är bra priser viktigt likaså att våra smycken håller en hög kvalitet som gör att smyckets diamanter inte trillar ur. Vi har en 5års garanti på våra stenisättningar i smycken specialtillverkade av oss. Efter 5 år rekomenderar vi att gå till guldsmed för att kolla normal slitage på smycket och ev.underhåll (förstärknig av klor). Detta beror på hur hårt man nöter på t.ex. en ring.

Vi garanterar er bästa dagspris på nyköp av större diamanter över 0,25ct. inom Sverige i den kvalitén ni önskar. Vår kunskap inom diamanter är stor.

Vi erbjuder kvalitet av högsta klass då våra smycken tillverkas på plats i vår ateljé. Inga mellanhänder och total kontroll av kvalitén. Detta gör att vi kan tillverka vilken ring som helst i många olika designer och därmed erbjuda mycket bra priser samt att det är en trygghet för er att allt blir klart i tid.

En del i vår bransch väljer att låta tillverkningen av deras smycken ske i länder där inte samma kultur, förutsättningar och kunskap finns. Kvalitén och människor blir lidande. Att kompromissa när det handlar om smycken som skall bäras varje dag livet ut är inte bra.

När ni köper en ring hos oss ingår alltid en gratis storleksjustering inom 4 veckor om man känner att det behövs.

Vi har också en gratis ringförsäkring på 6 månader som ni kan välja att teckna vid köp av ringar och smycken under 50 000: -.
Smycket räknas som försäkrat stunden ni lämnar vår butik. En trygghet för er.