Vi uppmuntrar dig att surfa runt på vårwebbsida och välja designelement och modeller du gillar. Skicka gärna en förfrågan via mail eller ta en närmare titt i vår fysiska butik.

1.

Första känslan:

Du kan förvänta dig en stressfri miljö. Vi vill att du ska känna dig avslappnad och riktigt njuta av upplevelsen att välja ut just din egen förlovnings/vigselring/smycke.

2.

Stilupplevelsen:

Alla våra olika stilar på ringar finns tillgängliga att titta på i vår butik. Vi vill verkligen rekomendera dig att ”dyka ner” i ringarna och plocka ut de modeller som passar just din smak. Vi kallar detta vår stil hittare. Nu får du en känsla av den stil som tilltalar just dig och de designelement du vill ha i just din ring/smycke som vi kommer tillverka åt dig. Ibland hittar man en ring/smycke direkt från det färdiga sortimentet som tilltalar en till 100 % och då tillverkar vi det åt dig.

3.

Design brainstorm:

Detta är ett sant sammarbete mellan oss, vi delar tankar och ideér tillsammans för att komma fram till just din ring/smycke. Vi börjar nu skissa ihop de olika designelementen med papper och penna alternativt skissar vi upp i vårt 3D program och tar sedan fram en fotorelistisk bild på ringen/smycket och gör eventuella småändringar där. Detta är customisering.

4.

Bokning av återbesök alternativ postsändning:

Nu när just din design är färdig och stensort/material & form på ringen/smycket m.m. är valt bokar vi in ett färdigdatum då ni kommer och hämtar färdig ring/ringar/smycken alternativt postförsändelsedatum att skicka det till er.